DSS: Važno Dačićevo izvinjenje

Izvinjenje koje je premijer Srbije uputio Demokratskoj stranci Srbije je važno jer je to prvi put da se neko izvini jednoj srpskoj partiji, kaže Petar Petković

  • 3

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Petar Petković izjavio je da je izvinjenje koje je premijer i lider SPS Ivica Dačić uputio toj stranci važno, jer je to prvi put da se neko izvini jednoj srpskoj partiji.

- Do sada je bila prava inflacija raznih izvinjenja na sve moguće adrese, a sada je palo izvinjenje Demokratskoj stranci Srbije - rekao je Petković.

Petković je naveo da će DSS nastaviti da insistira na svom zahtevu upućenom vladi da u najkraćem roku javnost bude upoznata sa sadržajem svih 130 diskova o kontaktima vlasti sa predstavnicima narko-kartela.

- Očekujemo da javnost podrži ovaj naš zahtev i da je u interesu same Vlade da ne ostane nikakva tajnovitost oko ove afere. Ne vidimo nijedan jedini razlog zbog čega javnost ne bi u potpunosti i do kraja bila upoznata sa sadržajem ovih diskova - rekao je Petković.

Dačić se izvinio juče DSS-u ako je izjava funkcionera SPS Branka Ružića otvorila prostor za optužbe da tu stranku finansiraju bilo koje kriminalne grupe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    13. februar 2013 | 17:08

    SAD JE RED DA SE DSS IZVINI ZA IZRAZITO ANTIEVROPSKU POLITIKU I ZA PLJACKU KOLUBARE.

  • GoranM

    13. februar 2013 | 15:29

    Dirljivo.

  • Hercegov grad

    13. februar 2013 | 21:43

    Tacno,ali ne moze te sporiti da ste za sav kriminal Cede i vrha DS-e znali,u vreme kada ste bili na vlasti i imali ste sve poluge vlasti:sustvo i policiu ste vi vodili,a niste nista uradili,nego ste ljude koji su hteli da rasciste stvari doveli u opasnost!Trgovali ste sa znanjem o kriminalu DS i Cede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA