Đukić Dejanović: Dačić dobro radi, Vlada je ozbiljan tim

- Premijer izuzetno dobro obavlja svoje obaveze i veoma je važno da Vlada Srbije radi svoj posao, a izbori će biti onda kada se za to steknu uslovi - kaže ministarka zdravlja

  • 2

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović kaže da je sada veoma važno da Vlada Srbije radi svoj posao, a da će izbori biti onda kada se za to steknu uslovi.

Odgovarajući na novinarsko pitanje kako, kao član Vlade i užeg rukovodstva SPS-a, komentariše napade i najave takvih aktivnosti protiv Ivice Dačića, istakla je da je u ovom momentu veoma značajno što premijer Dačić izuzetno dobro izvršava svoje obaveze i da Vlada, u delikatnom periodu, funkcionše kao veoma ozbiljan tim.

- Kada to kažem, mislim na spoljnopolitičke ciljeve, na dijalog Beograd-Priština i na evopski put Srbije, kao i na unutrašnju politiku, dovođenje investitora i stvaranje uslova za zapošljavanje što većeg broja ljudi - rekla je ministarka na konferenciji za novinare u Gradskog skupštini, posle razgovora s čelnicima Zrenjanina, a pre obilaska zdravstvenih ustanova.

Đukić Dejanović je ocenila da su izbori za političare uobičajena aktivnost i da će "onog momenta kada se stvore uslovi za izbore, članovi Vlade, u okviru svojih političkih zadataka, imati drugačije funkcije".

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    22. decembar 2013 | 14:23

    Istina je sto kaze Dacic da vlada iako nije edealna, ali da dobro funkcionise. Funkcionise i vise nego dobro, bolja je od svih u poslednjih 15 godina. Za takav rad vlade je najvise zasluzan Aleksandar Vucic.

  • Miroslav

    15. februar 2013 | 19:34

    Alo gde su citostatici za decu????? O čemu ti pričaš?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA