Živković: Nova stranka se sprema za izbore!

- Prikupljamo potpise i pripremamo se za izbore, koji su nam potrebni i koji će biti do kraja godine. Naš izborni cilj je da ostvarimo 10 odsto, što je oko 300.000 glasova - kaže Živković, i dodaje da njegova stranka sigurno neće praviti postizbornu koaliciju sa SNS i Dverima

  • 16

Na tribini koja je održana u Leskovcu, nekadašnji potpredsednik DS, a sada jedan od osnivača Nove stranke Zoran Živković rekao je da se trenutno prikupljaju potpisi za registraciju stranke, kao i da se ta stranka priprema za izbore, koji će, kako je ocenio, biti do kraja godine.

- Osnovna poruka Nove stranke biće da je to politička organizacija, čiji funkcioneri neće krasti i neće lagati. Ma kako vam to zvučalo demagoški, mi ćemo biti takva stranka - kazao je Živković.

On je ocenio da je Srbija zemlja sa najviše problema u Evropi, da ne zna gde su joj granice i da još vodi rasprave o događajima od pre 100 i više godina.

- Prikupljamo potpise i pripremamo se za izbore, koji su nam potrebni i koji će biti do kraja godine. Naš izborni cilj je da ostvarimo 10 odsto, što je oko 300.000 glasova - rekao je Živković.

On kaže da će Nova stranka samostalno izaći na izbore, a da su koalicije moguće posle izbora, i to sa onima koji od 10 njihovih principa prihvate barem osam. U koaliciju sigurno nećemo sa SNS i Dverima, napomenuo je Živković.

Stranka će, kako je rečeno, delovati na čitavom području Srbije.

(M. B. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hristina

    23. februar 2013 | 21:29

    "Nova stranka" je presedan u novoj srpskoj politickoj istoriji - ne nastaje ni prostom deobom ni destilacijom. Ironicno, to je vec uspeh.

  • Nislija

    23. februar 2013 | 21:52

    Covece,pa ni rodjena zena nece glasati za tebe!!!

  • Klisura

    23. februar 2013 | 21:50

    Плаво-жута, нисте могли боље боје да изаберете. Бес и љубомора, интересује ме само, ко ће теби да да потпис? А још печат?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA