RADIKALI: Šešelj nevin, da bude oslobođen! (FOTO)

Potpredsednik stranke Nemanja Šarović poručio je da zatvaranjem Šešelja SAD, vodeće zemlje EU i "njihove sluge u Srbiji" nisu uspele da obezglave i unište SRS

  • 17

Srpska radikalna stranka organizovala je danas, povodom 10 godina boravka svog lidera Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu, skup sa kojeg je poručeno da je Šešelj nevin i da treba da bude oslobođen.

Na skupu u Domu sindikata istaknuto je i da se SRS nikad neće odreći srpskog nacionalizma, Srbije, niti Kosova i Metohije.

Potpredsednik stranke Nemanja Šarović poručio je da zatvaranjem Šešelja SAD, vodeće zemlje EU i "njihove sluge u Srbiji" nisu uspele da obezglave i unište SRS.

Šarović je rekao da su mnogi političari koristili "žrtvovanje Vojislava Šešelja" za svoju političku promociju, a "potom prodali veru za večeru za Judinih 30 srebrnjaka".

Prema njegovim rečima, u prethodnih 10 godina u Srbiji se promenilo više režima, ali su svi Srbiju vodili "u pogrešnom pravcu", jer su svi, od Ðinđića do današnjih vlasti "ispunjavali naloge EU".

Pravni savetnik Šešelja i potpredsednik radikala Zoran Krasić ukazao je na to da je Šešelj nevin i da su mu u Hagu sva prava uskraćena".

Nakon skupa u Domu sindikata, simpatizeri SRS krenuli su u protestnu šetnju Dečanskom ulicom do Skupštine Srbije, pa Beogradskom ulicom do Slavije i Terazijama do zgrade Predsedništva.

Kolona je stala ispred Predsedništva na nekoliko minuta, kada su simpatizeri i pristalice žviždali i uzvikivali: "Tomo, ustašo", "Ne damo Kosovo", "Srbiju si izdao" i "Vojo slobodo".

Tokom protestne šetnje nije bilo incidenata na ulicama Beograda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    24. februar 2013 | 17:02

    Vrati se seki!!!!!!

  • русија

    24. februar 2013 | 16:49

    затворен јер нам искрен политичар не треба !!! првенствено не одговара нашим властољубцима па онда америма швабама ... ЖИВИО ДР. ВОЈО !!!

  • misa

    24. februar 2013 | 19:26

    Vrati se i napravi revoluciju i zaokret u drzavi! Imas moj glas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA