SNS sledeće nedelje o radu svojih ministara

- Svi će uvek biti na ispitu, od mene pa do svakog drugog. Siguran sam da može i više i efikasnije da se radi. Niko iz naše stranke nije rođen u fotelji ili kabinetu, tako da je u budućnosti sve moguće, pa i kadrovske promene - izjavio je Vučić

  • 0

Rukovodstvo SNS-a do sredine sledeće nedelje razmatraće rad svojih ministara, među kojima ima i onih čijim učinkom nije zadovoljan lider stranke Aleksandar Vučić.

"Novosti" navode da će prvo Izvršni odbor SNS-a detaljno analizirati pisane izveštaje svojih članova Vlade, nakon čega će se o njima izjašnjavati i Glavni odbor stranke.

- Svi će uvek biti na ispitu, od mene, pa do svakog drugog. Siguran sam da može i više i efikasnije da se radi. Niko iz naše stranke nije rođen u fotelji ili kabinetu, tako da je u budućnosti sve moguće, pa i kadrovske promene - izjavio je Vučić za "Večernje novosti".

Kako saznaje taj list, stranački organi će na nekoj od narednih sednica analizirati i rad javnih preduzeća na čijem su čelu kadrovi SNS-a, dok je Vučić naložio da mu i svi lokalni funkcioneri pošalju izveštaj o svom radu.

(I. M. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA