PETROVIĆ: Komuniciram i s Jeremićem

Šef novog poslaničkog kluba u srpskom parlamentu otkriva da je razgovarao o saradnji s drugim izbačenim članom Demokratske stranke

  • 0

Šef novog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije Dušan Petrović kaže za "Dnevnik" da intenzivno komunicira s drugim izbačenim članom DS Vukom Jeremićem o saradnji.

Prema rečima Petrovića, "Zajedno za Srbiju" će biti opozicioni poslanički klub koji se snažno zalaže za evropske integracije. Za sada, kako kaže, ne zamišlja o formiranju partije jer su u toku radnje oko formiranja kluba.

- Sutra formiramo poslaničku grupu, a sve drugo je proces koji će dobiti svoje odgovore u zavisnosti od toga kako ta ideja bude u međuvremenu prihvatana - rekao je on.

Na pitanje da li je razgovarao s Jeremićem, on kaže da jeste.

- On mi je jasno predočio svoj pogled o tome šta će se važno dešavati u međunarodnoj i domaćoj politici u narednim mesecima i godinama. Rekao sam mu vrlo jasno šta mislim o tome da je u pogledu decentralizacije važno i kako bi trebalo da bude postavljena politička platforma o tome i dogovorili smo se da se vrlo brzo ponovo čujemo. U vrlo ozbiljnim smo komunikacijama - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA