ADVOKAT GOTOVINE: Jeremiću, hoće li biti debate o Perišiću?

Luka Mišetić pitao je, povodom izricanja oslobađajuće presude srpskom generalu Momčilu Perišiću, predsednika Generalne skupštine UN hoće li zakazati debatu kao što je to učinio posle oslobađanja hrvatskih generala

  • 2

Advokat hrvatskog generala Ante Gotovine kojeg je Tribunal u Hagu oslobodio optužbi da je odgovoran za počinjene ratne zločine u Hrvatskoj, Luka Mišetić na svom Tviter profilu povodom izricanja oslobađajuće presude srpskom generalu Momčilu Perišiću pitao je Vuka Jeremića hoće li zakazati debatu GS UN u vezi s ovim pitanjem i nazvao je ministra Rasima Ljajića licemerom.

Luka Mišetić je na svom Tviteru napisao: "Žalbeno veće Haškog tribunala oslobodilo je Momčila Perišića. Hoće li Vuk Jeremić da sazove još jednu generalnu debatu GS UN o "politizovanom sudu"?"

Advokata Anta Gotovine očigledno je mnogo pogodila oslobađajuća presuda Momčilu Perišiću, pa je tako i "tvitnuo": "Rasim Ljajić dokazuje da je licemer jer tvrdi da je Perišićeve oslobađajuća presuda "kredibilna"".

 

Ovo nije prvi put da se preko ove društvene mreže vodi rasprava o odlukama Tribunala u Hagu između Vuka Jeremića i Luke Mišetića, te je tako predsedavajući GS UN poručio advokatu hrvatskog generala da "nije njegov tip jer nema ničiju krv na rukama".

- Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama… – replicirao je tada Jeremić.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mister

    1. mart 2013 | 12:30

    Ne znam sto bi se Jeremic prepucavao sa jednim obicnim advokatom kome je potrebna medijska paznja!

  • bajker

    1. mart 2013 | 14:36

    Perisic je heroj a ne ubica kao Ante to se vec zna,Jeremicu nespustaj se na nivo tog advokata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA