ROKADA: Vasin nasledio Elezovića na mestu lidera demokrata u Vojvodini

Pokrajinski odbor DS je nakon ostavke Dušana Elezovića dobio novog predsednika, koji je do sada obavljao funkciju vojvođanskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova

  • 1

Novi predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) za Vojvodinu je Miroslav Vasin, koji je na toj funkciji nasledio Dušana Elezovića.

Vasin je i vojvođanski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a na funkciju predsednika PO DS izabran je na izbornoj skupštini u Somboru.

Dušan Elezović je prethodno podneo ostavku na funkciju predsednika PO DS, jer je izabran za predsednika Izvršnog odbora stranke.

Miroslav Vasin je rekao da je Pokrajinski odbor "najbolje što DS ima u celoj Srbiji".

- Trudićemo se da ubedljivu pobedu u Vojvodini na prošlogodišnjim majskim izborima primenimo na nivou cele Srbije - rekao je Vasin.

Vasin je novinarima rekao da će se Pokrajinski odbor DS u narednom periodu usredsrediti na očuvanje najvećih vrednosti koje Vojvodina ima.

- Mnogo se bolje osećam danas, kada porodicu DS napuštaju oni koji joj nisu privrženi, nego što sam se osećao pre nekoliko godina kada su u našu porodicu hrlili svi redom - rekao je Vasin.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magda

    10. mart 2013 | 04:06

    Zasluzena pozicija. Vasin je najvredniji demokrata. Samo da ne pukne jer je vec previse obaveza sebi na vrat stavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA