OBUZDAN LISICAMA: Poslanik napao i psovao policajce

"Blic" je imao uvid u dokument suda u kome se navodi da kada su Čoliću, na nadvožnjaku na putu za Kovin gde je bio sa ženskom osobom, prišli policajci i zatražili ličnu kartu, okrivljeni počeo da ih vređa i preti

  • 17

- Ko si ti da mi tražiš ličnu kartu, ti ne znaš ko sam ja! Jesu li vas to pozvali žuti, j... vam majku, p... vam materina, mi dolazimo na vlast! Dovedite mi načelnika da se s njim raspravim, k... može da mi p..., -  ovo je, prema pisanju "Blica", samo deo obraćanja poslanika SNS, Dragana Čolića, policajcima.

Reč je, kako podseća ovaj list, o istom Draganu Čoliću, koji je nakon što je sa 2,16 promila alkohola automobilom udario 12-godišnjeg dečaka, ostao u skupštinskoj klupi sa imunitetom.

Kako "Blic" saznaje u parlamentu, sud u Smederevu ni posle tri meseca od kako je Čolić udario dečaka i pobegaosa mesta nesreće nije poslao Administrativnom odboru zahtev za ukidanje imuniteta. Čolić je i dalje vlasnik mandata.

"Blic" otkriva još jedan sudski slučaj vezan za Čolića u kome su oštećeni policijski službenici Policijske uprave Smederevo. Ni zbog ovog slučaja, poslaniku, po zanimanju radiomehaničaru, nije razmatran imunitet.

Naime, protiv Čolića je podignuta optužnica, jer je ometao ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira. "Blic" je imao uvid u dokument suda u kome se navodi da kada su mu na nadvožnjaku na putu za Kovin gde je bio sa ženskom osobom, prišli policajci i zatražili ličnu kartu, okrivljeni počeo da ih vređa i preti:

- Ko vas je pozvao, p... mi k... - rekao je, zbog čega ga je policajac upozorio i iznova tražio ličnu kartu. Na to je poslanik osuo paljbu uvreda i pretnji kako će proći kada dođe na vlast.

Čolić nije hteo da pokaže ličnu kartu i počeo je da se udaljava, ali su ga policajci stigli i stavili mu lisice.

(Telegraf.s / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    10. mart 2013 | 01:27

    Kakva seljacka faca. I takvi nas vode i zato propadamo

  • русија

    10. mart 2013 | 01:15

    џуџа до џуџе

  • Ćiribiribela

    10. mart 2013 | 05:15

    Blicu se ne može vjerovati jer pišu diktirane članke. Ali ako je ovo tačno, ovaj gospodin bi mi do kraja života ostao u zatvoru sa svakodnevnim izletima do PKB-a da okopava krompir i da prlji kukuruz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA