Dačić i Vučić odali poštu Zoranu Ðinđiću

Premijer Srbije i ministri položili su venac na spomen-ploču u dvorištu Vlade Srbije, ispred ulaza gde je na današnji dan pre deset godina ubijen premijer Zoran Ðinđić

  • 1

Premijer Srbije Ivica Dačić i ministri u Vladi položili su venac na spomen-ploču u dvorištu Vlade Srbije, ispred ulaza gde je na današnji dan pre deset godina ubijen premijer Zoran Ðinđić.

Polaganju venaca i odavanju pošte prisustvovali su prvi potpredsednik Vlade, ministar odbrane Aleksandar Vučić, potpredsednik i ministar rada i zapošljavanja Jovan Krkobabić, potpredsednica Vlade zadužena za evropske integracije Suzana Grubješić, kao i ministri poljoprivrede Goran Knežević, građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić i prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović.

Takođe, poštu ubijenom premijeru odali su i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, regionalnog razvoja i lokalne samouprave Verica Kalanović, zdravlja Slavica Ðukić Dejanović, energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović, omladine i sporta Alisa Marić, kao i generalni sekretar Vlade Veljko Odalović.

Ministar trgovine Rasim Ljajić učestvuje u tradicionalnoj "Šetnji za Zorana".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA