Dačić: Nismo pričali o rekonstrukciji

- Rekonstrukcija Vlade će biti tema narednih nedelja. Ni o jednom imenu se nije razgovaralo do sada. Ako postoji saglasnost da se to uradi, to neće biti nikakav problem - kazao je Dačić novinarima na poslovnom forumu na Kopaoniku

  • 0

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da u vladajućoj koaliciji nije bilo konkretnih razgovora o rekonstrukciji njegove vlade, ali je dodao da je o tome načelno razgovarao s prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem.

- Rekonstrukcija Vlade će biti tema narednih nedelja. Ni o jednom imenu se nije razgovaralo do sada. Ako postoji saglasnost da se to uradi, to neće biti nikakav problem - kazao je Dačić novinarima na poslovnom forumu na Kopaoniku.

Dačić je rekao da rekonstrukcije treba da bude ako donese "pozitivne impulse" radu Vlade.

Komentarišući predlog predsednika Udruženja korporativnih direktora Srbije Toplice Spasojevića da se u Vladi odredi poseban resor za planiranu reindustrijalizaciju, Dačić je rekao da broj resora ne bi trebalo da zavisi od toga koje su stranke u Vladi.

- Najpre bi trebalo da se utvrdi koji su resori unutar Vlade potrebni Srbiji. Netačne su ocene da smanjenje broja resora donosi velike uštede - kazao je Dačić.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA