SPO obeležio 23 godine postojanja

Prilikom obeležavanja više od dve decenije postojanja SPO-a, predsednik omladine Avro Osmajlić pozvao je sve one koji su napustili stranku da se vrate i pomognu u borbi za bolju Srbiju

  • 2

Srpski pokret obnove (SPO), koji je osnovan 14. marta 1990. u Beogradu, danas je obeležio 23 godine postojanja.

Potpredsednik SPO Aleksandar Čotrić i predsednik omladine SPO Avro Osmajlić položili su na Spomenik knezu Mihailu venac svim palim borcima za demokratiju, saopštila je ta stranka.

Osmajlić je istakao da je cilj "da mladim generacijama pokažemo, a starije građane podsetimo šta smo uradili za protekle 23 godine i koji nam je posao ostao da završimo uz njihovu pomoć".

On je pozvao i sve koji su napustili SPO "da se vrate svojoj kući i da im pomognu u daljoj borbi za bolju Srbiju", navodi se u saospštenju.

SPO, koji od osnivanja predvodi književnik Vuk Drašković, nastavlja "da se zalaže evroatlantske integracije, decentralizaciju vlasti, regionalizaciju Srbije", saopštila je juče ta stranka.

"Nacionalno pomirenje u srpskom narodu, otvaranje tajnih policijskih dosijea, pravičnu restituciju, jačanje porodičnih vrednosti i obnovu monarhije" su, takođe, oblasti za koje se zalaže SPO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    14. mart 2013 | 19:27

    Kakvo slavlje? Ko su oni? Kakav Vuk? Ako nije bio sposoban sve ove godine nešto da uradi da bi narod bolje živio , očekujem od njega da je mrtav ili da ga nema.

  • paja

    14. mart 2013 | 17:19

    spo je propao odavno,jos kad je vuk prolupao..sta sada slave jadnici,jadni ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA