Mrkonjić: Putari spremni za sneg!

- Putna operativa, zadužena da obezbedi normalan protok saobraćaja u ovom delu Srbije, je u potpunosti spremna - istakao je ministar saobraćaja

  • 4

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić ocenio je da su putari potpuno spremni da obezbede normalan protok saobraćaja u zimskim uslovima vožnje u Srbiji.

- Putna operativa, zadužena da obezbedi normalan protok saobraćaja u ovom delu Srbije, je u potpunosti spremna - istakao je Mrkonjić tokom obilaska nekoliko puteva u regionu Kraljeva i Čačka.

Mrkonjić je naglasio da svi moraju biti na visini zadatka, kako se snežni udar koji su najavili meteorolozi ni u jednom segmentu ne bi odrazio na normalno funkcionisanje gradskog i međugradskog saobraćaja, kao i ostalih segmenata života.

U saopštenju Ministarstva saobraćaja navodi se da je Mrkonjić obišao nekoliko puteva u tom regionu i uverio se u spremnost putara da organizovano i pravovremeno deluju s obzirom na kišu koja je neprestalno padala tokom dana, a u popodnevnim časovima i drastičnim padom temerature u većem delu Srbije, što se pretvorilo u obilne snežne padavine veoma jakog intenziteta.

On je apelovao na sve učesnike u saobraćaju da se prilagode zimskim uslovima vožnje, ograniče brzinu kretanja i striktno poštuju saobraćajne propise, kako bi se izbegli neželjeni incidenti na srpskim drumovima.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nidza

    14. mart 2013 | 21:40

    U Augustu jeli?

  • vukašin

    14. mart 2013 | 22:00

    Ma idiote skloni se više jednom. Lažovu i prevarantu. Mator čovek,nanio godine u dupe pa poludeo.

  • bOomERaNG

    15. mart 2013 | 00:41

    E moja Srbijo ko je sve u tebi ministar !!!!! Pa stoko jedna neslana i rodjenoj majci si dosadijo !!!!! Lopove !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA