Đilas: Ova vlast je od Srbije napravila "Megatrend" državu!

Predsednik DS-a kaže da će novi program njegove stranke sprečiti urušavanje obrazovnog sistema Srbije koji je iznedrio "Megatrend" vladu i ministre

  • 24

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas otkriva da će novim programom sprečiti urušavanje obrazovnog sistema u državi koji nam je iznedrio "Megatrend" vladu.

- Žarko Obradović je ministar države Srbije, a platu prima na "Megatrendu"! Mrkonjić je ministar države Srbije, a živi u kući za poslugu vlasnika "Megatrenda", koji mu je i dao počasni doktorat dok su još bili drugari - kaže on.

Đilas kaže da je Srbija tako došla u situaciju da Žarko Obradović objašnjava kao ministar Vlade Srbije, a ne kao zaposleni "Megatrenda" diplomu savetnika premijera Srbije.

- Obradović nam tako objašnjava da je i Ivica Tončev vredno učio i pošteno završio studije, pogađate, ne na državnom univerzitetu, gde su ga uhvatili da je falsifikovao diplomu, nego baš na "Megatrendu". Dok za to vreme Mrkonjića iz vile vlasnika iseljava Ana Bekuta, a on besno cepa počasni doktorat. Takve stvari nisu evropska vrednost, one su opasne i ruše iz temelja čitavo društvo - tvrdi Đilas.

On dodaje da su Srbiji i pored toga potrebni privatni univerziteti, jer ona ima malo školovanih ljudi, ali, kako kaže, mora da se zna red.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    15. mart 2013 | 03:34

    Pa Megatrend je postojao i za vreme vase vlade gosn Djilas,kao i kupovina diploma i to ne samo na Megatrendu nego i na drzavnim falultetima! Imali ste vremema da se pozabavite time ali niste...zato sada psssst i pokrij se usima!

  • Strahinja

    15. mart 2013 | 01:32

    megatrend - zvuci nekako turbo sabanski

  • Drug Plavi

    15. mart 2013 | 06:46

    A kad ste otvarali te silne univerzitete tad ti nisu smetali nego ste se kurcili evropskim vrednostima.......daleko KD toga da sam za njih ali gde se sad seti aaaaa???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA