ŠEF KABINETA VICEPREMIJERA: Vučića će tajkuni pokušati da ubiju!

- Tajkunsko-političko-medijske sfere ne mogu da pobede Aleksandra Vučića, već će na kraju pokušati da ga ubiju - kaže šef kabineta prvog potpredsednika Vlade

  • 3

Šef kabineta prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksa Jokić kaže da se protiv Aleksandra Vučića vode koncentrisani i sveobuhvatni napadi, koji dolaze iz tajkunsko-političko-medijske sfere, i dodaje da će ti krugovi na kraju pokušati i da mu oduzmu život.

Istakavši da je to njegova prva izjava kao šefa Vučićevog kabineta, Jokić za "Kurir" kaže da to čini "samo zato da bi normalni i pristojni ljudi mogli da znaju šta se stvarno iza svega krije".

- Pre svega jer fokusirani, koncentrisani i sveobuhvatni napadi koji dolaze iz tajkunsko-političko-medijske sfere protiv Aleksandra Vučića jasno govore da Srbija, koju oni predstavljaju, nije spremna i neće da trpi poštenog i odgovornog čoveka na svom čelu - rekao je on.

Jokić, koji je i Vučićev savetnik, navodi da "svi oni zajedno hoće da vrate mulj u kojem su Srbiju opljačkali, razorili i moralno uništili", i ističe da "oni Vučića ne mogu da pobede, već će na kraju pokušati da mu oduzmu život".

- I Miroslav Mišković i Milan Beko i mnogi politički lideri koji gube svoje pozicije, kao i njihove medijske sluge dobro znaju šta pripremaju - kazao je on, i dodao da Vučić sve zna.

- Vučić sve zna, ali se plašim da se moj šef i prijatelj neodgovorno odnosi prema onome i onima koji ne ugrožavaju samo njega već i Srbiju - kazao je Jokić.

On je "onima koji misle da bez narodne volje mogu da kontrolišu i uništavaju Srbiju" poručio da će se braniti i da će "ta borba biti najteža do sada".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • borac

    16. mart 2013 | 10:22

    Gospodo, da ste vi neka država, vi biste odavno pohapsili te što hoće da "ubiju" Vučića, prete mu smrću, presreću kolima predsednika Srbije i slično. Ali ne, vi ne hapsite, jer ste sve to izmislili. Vi ste obični spineri, kao i vaši prethodnici, idoli. Pardon, "Idoli".

  • Zvonko

    16. mart 2013 | 11:37

    E da je nama Vucic uCG

  • krokodokodil

    16. mart 2013 | 10:53

    borac mnogi gradski prvrednici su uhapseni u zadnjih mesec dana,moje skolske drugarice cale je uhapsen.covek priverdnik ima oko milion evra.mozda si u pravu posto ciste sitne,ali doce sve na svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA