Naprednjaci hoće mesto premijera, SPS protiv!

- Ne može SNS da zauzima tri ključne pozicije u državi - mesto predsednika Republike, predsednika Narodne skupštine i predsednika vlade. Za to je potrebna apsolutna pobeda na izborima - kaže potpredsednik socijalista Dijana Vukomanović

  • 3

Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić rekao je da SNS podržava svog predsednika Aleksandra Vučića u nastojanju da zauzme "najodgovorniju državnu funkciju", a potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović poručuje da naprednjaci ne mogu da imaju sve najvažnije funkcije u državi.

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović rekla je da ceni želju naprednjaka da imaju premijera, ali da oni ne mogu imati sva najuticajnija mesta u državi.

- Ne može SNS da zauzima tri ključne pozicije u državi - mesto predsednika Republike, predsednika Narodne skupštine i predsednika Vlade Srbije. Za to je potrebna apsolutna pobeda na izborima - rekla je Dijana Vukomanović, funcioner SPS, stranke koja ima premijera.

Ujedinjeni regioni Srbije, treći koalicioni partner u vladi, otvoreni su za svaki razgovor o rekonstrukciji vlade, ali za sada nije bilo reči o personalnim rešenjima, kazao je danas portparol URS-a Marko Selaković.

- Ujedinjeni regioni Srbije su veoma zadovoljni time kako funkcioniše vlada i imaju dobru saradnju i sa premijerom i sa prvim potpredsednikom vlade - kazao je Selaković.

Selaković je istakao da je najvažnije to što vlada "radi dobar posao i ima stabilnu većinu - preko 140 poslanika u parlamentu".

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    19. mart 2013 | 16:45

    URS PRISTAJU NA SVE VARIJANTE SAMO NJIH NIKO DA NE DIRA.IMAJI VISE MINISTARA NEGO % NA IZBORIMA.

  • Ccc

    19. mart 2013 | 21:40

    Dokle bre vise da nas pravite magarcima??? Kakva rekonatrukcija majke ti? Ljudi, s obzirom da se danas ideologija zagubila, i obzirom da ste skoro svi imali ista predizborna obecanja i ciljeve - na posao - menjajte najgori ustav u istoriji naseg naroda... decentralizacija i novi postupak izbora za visoki savet sudstva!!! Pokrenite zemlju, a ne Beograd! Konacno odvojite sudsku vlast od izvrsne i zakonodavne!!!

  • Desko

    19. mart 2013 | 23:01

    A narod sta da radi...????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA