GRUBJEŠIĆ: Dogovor s Prištinom nije na vidiku

- Srbija je napravila mnogo kompromisa i sada je svima jasno da mora da popusti druga strana koja je do sada insistirala isključivo na nezavisnosti - kaže potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije

  • 8

Potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije Suzana Grubješić rekla je da današnja rudna pregovora u Briselu nije ključna, zato što dogovor Beograda i Prištine nije na vidiku.

- Neki iz Brisela kažu da je ova runda presudna, mi kažemo da nije, zato što dogovor nije na vidiku - rekla je Grubješić za Radio-televiziju Srbije.

Ona je rekla da je Srbija napravila mnogo kompromisa i da je sada svima jasno da mora da popusti druga strana koja je do sada insistirala isključivo na nezavisnosti, što nije realnost na terenu.

- Ja sam uvek realista. Učinili smo ono što možemo, a ako danas postignemo zajednicu srpskih opština sa izvršnim nadležnostima, ako to postignemo, onda smo postigli dogovor - ocenila je Grubješić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar KM

    20. mart 2013 | 10:06

    Nikad se ne dogovorili da bog da!

  • Aleksandar KM

    20. mart 2013 | 13:36

    Nijazi,Nikolic se pozdravio sa Tacijem da bi mu rekao da papi ne moze da uvali ni jednu mladu i lepu šiptarku zarad priznanja zlocinace i samozvane Republike Kosova i Metohije. Nista bre neznas,mutav si kao i tvoj Predsednik.

  • ДАШОНИ

    20. mart 2013 | 09:55

    НЕЋЕ СЕ НИКАД НИ ДОГОДИТИ ГОСПОЂО ГРУБЈЕШИЋ НИКАДАААА, СВЕ ДОК СЕ СА ШИПТАРИМА "" ДОГОВАРАТЕ"", АКО ВИ НЕ УСПЕТЕ КАО ШТО И НЕЋЕТЕ, ДАЈ ТЕ НАМ 24 САТА ДА СЕ ДОГОВОРИМО СА АРНАУТИМА И ВЕРУЈТЕ МИ ДА ЋЕ МО УСПЕТИ ВЕЋ НА ПРВОМ САСТАНКУ, ЗАСАД СЕ КРИЈЕТЕ ИЗА АМЕРИЧКЕ СУКЊЕ ШИПТАРИ, ПА ДА ВИДИМО КОЛИКО ЋЕ ВАС АМЕРИ ПОДРЖАВАТИ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA