Miša Vrebalov iz LDP prešao u DS

Dragan Ðilas predstavio i Branislava Katančevića, koji se pre sedam dana vratio u DS pošto je pre pet godina iz nje bio isključen

  • 2

Predsednik Demokratske stranke Dragan Ðilas izjavio je danas da se nastavlja trend ulaska novih ljudi u Demokratsku stranku i kao potvrdu toga predstavio Milivoja Vrebalova kao novog člana stranke, koji je bio funkcioner LDP.

Ðilas je rekao da je u poslednjih četiri meseca DS dobila više članova nego što je izgubila i kao primere naveo pristupanje više hiljada članova Pokreta za promene iz Kruševca, oko 300 novih članova iz Mladenovca, a kao poslednji primer i dolazak potpredsednika Skupštine Vojvodine Vrebalova u stranku koju vodi.

Prema Ðilasovim rečima, to je proces koji ga čini srećnim i pored hajke koja se vodi protiv članova DS. Na pitanje da li je razgovarao s predsednikom LDP Čedomirom Jovanovićem o prelasku Vrebalova u redove demokrata i da li će to poremetiti odnose s tom strankom, Ðilas je odgovorio odrično na oba pitanja.

Vrebalov je kazao da u DS ne ulazi zbog funkcije već da bi iskoristio infrastrukturu stranke za poboljšanje životnih uslova Vojvođana.

- Iako je DS u krizi, ona ima dobru infrastrukturu, kapacitete i može da okupu demokratski potencijal. Ne očekujem benefite - istakao je Vrebalov, koji je 2010. proglašen za drugog gradonačelnika Evrope.

Ðilas je predstavio i Branislava Katančevića, koji se pre sedam dana vratio u DS pošto je pre pet godina iz nje bio isključen. Ðilas je ponovio da se protiv članova DS vodi hajka, što se vidi na primeru Katančevića koji je, kako tvrdi lider demokrata, protivzakonito smenjen s mesta direktora Ribarske banje.

- Od Kruševca želim da napravim ono što je Goran Ješić od Inđije, Bojan Pajtić od Vojvodine ili Ðilas od Beograda - rekao je Katančević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vozac

    25. mart 2013 | 15:08

    katanac olosu...izj..bao si Krusevljane jos onda kad si dobio najvise glasova da formiras vlast u Ks-u.... ali neee, j..bes mesto gradonacelnika, kad je mnoogo lepse da budes na celu R. banje...:-D bedo!!!"

  • Tanasko

    25. mart 2013 | 14:57

    Zar Katančević nije vlasnik Ribarske banje,ili je mislio da doživotno njom gospodari i da bije srarce iz dotičnog sela koji imaju svoj udeo u opstanku banje u prethodnom vremenu.Pa oteran sa punim pravom i sad će mu pomoć DS pa i onda je bio šlam žutija kad je istukao srarinu veterana Ribarske banje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA