LDP: Đilasova DS razmišlja kao Bidža, Raka ili Gangula

- Način razmišljanja Đilasove Demokratske stranke najsličniji je političkim vizijama Bidže, Rake ili Gangule i sigurni smo da to nije ono što su želeli članovi i birači demokrata - poručuju iz Liberalno demokratske partije

  • 7

Liberalno demokratska partija poručuje da je Demokratska stranka, ustrojena po modelu Dragana Đilasa, "postala prepreka svakom našem pokušaju racionalnog razgovora i naporima da se napravi jasno profilisani politički blok koji će biti alternativa postojećem režimu u Srbiji".

- Sa Đilasom nije moguće praviti takvu alternativu i LDP se više neće baviti takvim iluzornim pokušajima. Za nas politika nije pijaca i oštro ćemo se suprotstaviti politici čoveka koji nema nikakve veze sa suštinom i izvornom politikom stranke na čije je čelo sticajem okolnosti došao - saopštila je LDP.

U saopštenju se ističe da se erozija Đilasove politike ne može zaustaviti besmislenim transferima, a politički metodi koje je izabrao svode se na ideologiju trgovačkog putnika, koji ne razume potrebe reformskog dela političke scene i umesto toga se bavi osvetom prema LDP.

- Mesecima smo pružali priliku Đilasu da pokaže da je u stanju da razdvoji suštinu od jeftinog marketinga, ideju demokratske i reformske Srbije od potrebe da se obračunava sa svakim ko nije po meri njegove populističke, nazadne i sebične politike. Bili smo fer i nismo želeli da insistiramo na svim promašajima i greškama koje pravi - navodi se u saopštenju ove partije.

LDP naglašava da to više neće činiti, zato što je šteta koju Đilas pravi Srbiji blokadom pravljenja alternative ovoj vlasti, namerna i prevelika.

- Način razmišljanja Đilasove Demokratske stranke najsličniji je političkim vizijama Bidže, Rake ili Gangule i sigurni smo da to nije ono što su želeli članovi i birači demokrata - poručuju iz LDP-a.

Slučajno ili ne, ovo saopštenje stiglo je nakon što je funkcioner LDP Milivoj Vrebalov prešao u DS.

DS je povodom "današnjih uvreda iznetih u saopštenju LDP" saopštila da će sve snage usmeriti ka borbi protiv stranaka na vlasti.

- DS saopštava da će sve svoje snage usmeriti ka ostvarenju boljeg života građana Srbije i borbi protiv Vlade Republike Srbije i stranaka koje je čine, jer svojom neodgovornom politikom i nesposobnošću zemlju dovode na ivicu propasti - stoji u saopštenju DS.

(M. S. / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anchi932

    25. mart 2013 | 17:23

    Ceda ceo zivot kritikuje a zapravo on nista nije uradio konkretno sem sto je samo pricao,pricap i pricao,

  • Violeta Petrovic

    25. mart 2013 | 17:39

    Cedina zebra je najbolja...samo ti Cedo kritikuj drugo nista ni ne znas

  • Bogdanka Marković

    25. mart 2013 | 18:29

    Bidža je be domaćin i gospodin čovek za vas, LDP-ovci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA