GLAS NARODA: Srbima Sloba više nedostaje od Đinđića!

Skoro 63 odsto čitalaca Telegrafa izjasnilo se da im više nedostaje nekadašnji predsednik SRJ, dok za Đinđićem i dalje žali oko 27 odsto ljudi. Obojica nedostaju tek svakom dvadesetom

  • 46

Građanima Srbije ove 2013. godine daleko više nedostaje nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Miloševića nego ubijeni premijer Zoran Đinđić!

Ovo su rezultati Telegrafove ankete, na kojoj je, tokom sedam dana koliko je trajala, glasalo nekoliko desetina hiljada naših čitalaca. Prema rezultatima, sedam godina nakon smrti Miloševića i deset godina nakon ubistva Đinđića, prvopomenuti socijalista je i dalje u srcima Srba više nego demokrata.

Skoro 63 odsto naših čitalaca izjasnilo se u anonimnoj anketi da im Milošević više nedostaje, dok za Đinđićem i dalje žali nešto manje od 27 odsto ljudi.

Zoran Đinđić ubijen je ispred zgrade Vlade, 12. marta 2003, a Slobodan Milošević je umro u pritvorskoj jedinici Tribunala u Hagu, 11. marta 2006, tokom suđenja za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JNA*

    25. mart 2013 | 19:31

    Sloba je veliki čovek. Slobu su Srbi izdali. Ako je stvarno bijo kriv,trebalo mu je suditi u Srbiji!!! A mi kao neki Srbi izgubili smo naijonalni ponos. Sada se prodajemo po svijetu kao največe prostakuše. Neka ti je vječna slava!!!

  • Slavce

    25. mart 2013 | 19:29

    To je surova istina...nismo imali nismo dugovali a sad posle 12 god?????????

  • stojke

    25. mart 2013 | 19:53

    Vrati se Slobo. Sa 10 maraka sam ziveo kao kralj a sad 500 eura potrosacka korpa... Unistise nas zuti i zapad!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA