RANI RADOVI: Čanak u rokenrol fazonu! (FOTO) (VIDEO)

Lider grupe "Love Hunters" Milan Mumin je na svoj Fejsbuk profil "okačio" fotografiju na kojoj su on i lider LSV na nekoj rok žurci, a Čanak je u kožnoj jakni, sa dugom kosom

  • 8

Lider grupe "Love Hunters" Milan Mumin je na svoj Fejsbuk profil postavio fotografiju iz svoje, kako je napisao, rane mladosti, na kojoj je u društvu lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

Mumin i Čanak su kućni prijatelji i dobri drugari, a zajedno su učestvovali i u rijaliti programu "Veliki brat". Zanimljivo je i to da obojica, pored zajedničke ljubavi prema muzici, dele i interesovanje prema dobroj hrani i njenom spremanju.

Na fotografiji se vidi lider "ligaša" u kožnoj jakni, sa dugačkom kosom i loknama.

Poznato je i to da je lider LSV ljubitelj muzike i da s velikim uspehom svira više instrumenata, a u mladosti je svirao u novosadskom bendu "Šta".

Čanak je devedesetih godina gostovao na albumu "Zašto da ne" beogradskog benda "Električni orgazam", a pre nekoliko godina snimio je i spot, u kojem je u društvu lepotica otpevao Sinatrin "My Way".

Lider LSV takođe se istakao i prijateljstvom sa estradnom zvezdom Jelenom Karleušom, sa kojom je takođe nastupao.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA