VUČIĆ: Toma i ja se ne svađamo i nećemo se svađati

Lider SNS je, na stranačkom skupu u Kovinu, rekao da politički protivnici pokušavaju da prikažu kako su on i predsednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo. Vučić je najavio i smene pojedinih ministara

  • 2

Lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da se on i predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne svađaju niti će se u budućnosti svađati.

On je na stranačkom skupu SNS u Kovinu rekao da politički protivnici pokušavaju da naprave situaciju i prikažu kako su on i predsednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo.

- I Tomu i mene je sramota da na to odgovaramo, ali da im olakšamo - ne svađamo se i nećemo se svađati. Mi nismo deca koja zaboravljaju da šanse za promene u Srbiji nisam doneo ja, već Tomislav Nikolić svojom pobedom. On je otvorio vrata da Srbija može da krene putem promena, da postane normalna - poručio je Vučić.

"SMENJIVAĆEMO NAŠE MINISTRE KOJI NE RADE DOBRO"

Lider SNS kaže da će rukovodstvo te partijr smeniti svakog svog ministra koji ne radi dobro, bez obzira da li su drugi partneri u vlasti zadovoljni radom svojih ministra.

- Nije važno kada drugi kažu da su zadovljni svim ministrima i direktorima. Ako vi jeste u redu, ali mi ćemo naše da ocenimo i na kraju kada vidimo rezultate na semaforu, da li je narod zadovljan, i to ćemo raditi svakih šest meseci - poručio je Vučić.

On je dodao da su Srbiji potrebne promene i da Srbije nema vremena da čeka, da mora brzo napred.

- Mi se ne takmičimo sa ostalima koliko ćemo da branimo nekog svog, već koliko ćemo biti uspešni, koliko ćemo dobrih ljudi dovesti i kakve ćemo rezultate da napravimo - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBMNE

    30. mart 2013 | 00:26

    Čuj Tomo, nisi ti sa njime čuvao ovce, imaj malo respekt prema funkciji barem. Budi državni funkcioner i ponašaj se tako u javnosti a ne kao da si na pijaci kad daješ intrervju.

  • krompir

    29. mart 2013 | 20:54

    Samo slozno srbi tako i treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA