Krasić: Šešelja hoće da ubiju!

To je osmišljen plan spolja, od strane obaveštajnih službi, da se Šešelj eliminiše, pošto je svakome postalo jasno da je jedini mogući njegova pobeda, ocenjuje šef pravnog tima za odbranu lidera SRS

  • 1

Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja,  kaže za Telegraf.rs da je poslednje pojavljivanje Šešelja u sudnici u Hagu potvrda njegovih ranijih najava o pokušaju ubstva lidera radikala u pritvorskoj jedinici.

- To je osmišljen plan spolja, od strane obaveštajnih službi, da se Šešelj eliminiše, pošto je svakome postalo jasno da je jedini mogući ishod u ovom slučaju njegova pobeda. Kreatori su smislili pakleni plan s fatalnim ishodom, ali se on, na sreću, izjalovio - ističe Krasić.

On ocenjuje da se napadi na zdravlje Šešelja nastaviti kako bi se što pre okončao ovaj politički proces.

- Jasno je da će se nastaviti pokušaji eliminacije, on im je trn u oku.  Šešelj u Hagu vodi borbu kako bi se izborio za pravdu, svoj život i protiv zlih medija koji šire dezinformacije, jer njegovo zdravstveno stanje nije samo pitanje Haškog tribunala, nego cele Srbije- navodi Krasić.

Podsetimo, Krasić je još prošlog meseca obelodanio da je Šešelj 6. januara primljen u bolnicu Lajden u Hagu i da tada nije bio pri svesti, a da mu je čitavo telo bilo modro. On je tada rekao da su lekari u toj bolnici Šešelju iz pluća izvadili nekoliko litara tečnosti, te da je, prema medicinskom tumačenju tih činjenica, "došlo do srčanog i plućnog zastoja i da je Šešelj praktično bio u kliničkoj smrti".

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Српски Радикали Швајцарска

    9. februar 2012 | 00:13

    http://www.telegraf.rs/vesti/politika/62190-krasic-seselja-hoce-da-ubiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA