Požarevljani nisu prepoznali ministra! (FOTO)

Pošto pred otvaranje Glumačkih svečanosti niko (čak ni stranačke kolege) nije prepoznao ministra za kulturu i informisanje, Bratislav Petković sam stajao u holu među posetiocima koji su čekali da odgledaju predstavu "Sumnjivo lice"

  • 4

Pred otvaranje Glumačkih svečanosti "Milivoje Živanović", u hol požarevačkog Centra za kulturu sinoć je pristigao i ministar kulture i informisanja Bratislav Petković. Međutim, niko od organizatora manifestacije i gradskih čelnika nije ga prepoznao, pa je ministar sam stajao u holu, među posetiocima, koji su čekali da uđu u salu i odgledaju predstavu JDP-a "Sumnjivo lice".

Osim posetilaca i gradskih funkcionera, ministra nisu prepoznale čak ni njegove stranačke kolege iz Srpske napredne stranke, iako su se i oni vrzmali po holu, jer je upravo bila otvorena pozorišna izložba.

Tek nakon petnaestak minuta, Prvoslav Mikić iz službe protokola Gradske uprave, uočio je Petkovića i prišao da ga pozdravi i otprati do gradonačelnika.

- Niko se nije nadao ministru, jer on nije potvrdio svoj dolazak, iako mu je poslata zvanična pozivnica da govori na otvaranju manifestacije. Zato niko nije ni obraćao pažnju na njega, pa je prava sreća da ga je bar službenik gradskog protokola prepoznao - ispričao je izvor Telegrafa.

Nakon što je otvorio festival, ministar se odmah vratio u Beograd, jer je, kako je sam napomenuo, odličnu predstavu "Sumnjivo lice" odgledao već dva puta.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    3. april 2013 | 16:35

    Koja je ovo sprdacina od drzave...

  • vukašin

    3. april 2013 | 17:03

    Ovo ministar , strašno ! Pa taj nije znao da vodi svoj biznis - nesposoban- pa kako onda ministar da bude jel nam takvi trebaju? NE. Ali njemu treba . Kakva katastrofa, kakav promašaj.

  • viola

    3. april 2013 | 21:49

    Pa njega znaju zena, deca, Toma Nikolic i poreznici. A niko od navedenih nije bio u pozoristu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA