DS: Ministri, vozite fijat, a ne mercedes i audi

- Ako favorizujete "Fijat", kažete da je to nacionalno vozilo, predlažem da prodate sve ''audije'', ''mercedese" i ''BMW"-e - poručio je Dušan Milisavljević Vladi Srbije

  • 8

Poslanik Demokratske stranke Dušan Milisavljević predložio je danas da Vlada Srbije proda sva vozila iz voznog parka i da umesto "mercedesa", "audija" i "BMW"-a svi ministri i članovi vlade voze nacionalno vozilo "fijat 500L", pošto već subvencioniše prodaju tog vozila.

Milisavljević je ocenio da bi taj novac mogao da bude upotrebljen za poboljšanje života trudnica i radnika.

- Ako favorizujete "Fijat", kažete da je to nacionalno vozilo, predlažem da prodate sve ''audije'', ''mercedese" i "BMW''-e i svi vozite svoje nacionalno vozilo - vozite ''500L''. To je preporuka i za sve lokalne samouprave - rekao je Milisavljavić u delu sednice kada poslanici svakog utorka i četvrtka postavljaju pitanja.

On je Vladi poručio i da veštački ne subvencioniše kupovinu tog vozila i tvrdi da novca ima samo za tu subvenciju.

- Zašto subvencionišete "Fijat" umesto da te subvencije usmerite za lečenje u inostranstvu, za školovanje talentovanih studenata - zapitao je Milisavljević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yugo

    4. april 2013 | 14:10

    Zasto vi niste vozili fijat kad ste bili na vlasti?

  • Nislija

    4. april 2013 | 14:30

    Voze sta ste vi nakupovali

  • Postenjacina

    4. april 2013 | 15:09

    Kome bre vi pricate,bili ste na vlasti pa zasto niste vozili zastavu. Vi ste ti koji ste kupili audija, i to krijuci....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA