PLAKATI U NIŠU: Nikolić i Vučić označeni kao izdajnici!

- Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici - stoji na nepotpisanim plakatima sa Nikolićevom i Vučićevom fotografijom, koji su izlepljeni po užem centru Niša

  • 6

Nepoznate osobe izlepile su po užem centru Niša plakate protiv Srpske napredne stranke, na kojima čelnike te stranke optužuju za izdaju.

Na plakatima je fotografija predsednika Srbije Tomislava Nikolića i lidera SNS Aleksandra Vučića uz poruku: "Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici."

Plakati nisu potpisani.

Gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Perišić rekao je danas Tanjugu da plakate uperene protiv Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića "lepe oni koji ne misle dobro Srbiji".

- Lepe oni koji ne mogu da prihvate ogroman rad i energiju koju ulaže Vučić i SNS i ono što taj rad i energija donose, a donose, pre svega, popularnost, rejting i prihvatanje koje Vučić ima među građanima Srbije što je nezabeleženo u novijoj političkoj srpskoj istoriji - kazao je Perišić Tanjugu, koji nije želeo da ulazi u to ko bi mogao da stoji iza lepljenja tih plakata.

(Telegraf.rs / Beta / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    7. april 2013 | 12:15

    Ja sam to lepio!!! Zar sam pogresio ili izostavio nekog???

  • Misko

    7. april 2013 | 13:28

    Bravo majstore

  • svensson

    7. april 2013 | 13:47

    I pogresio i izostavio. Njima nije mesto pod takvim naslovom, vise bi odgovaralo demokratama i Djilas Tadic formaciji. Nikad nisam bio zadovoljniji vlascu iako nemam nikakve veze sa danasnjom vladajucom strankom. Samo napred naprednjaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA