Ešton dolazi u Beograd 17. aprila?

Ukoliko narednih dana EU ne uputi poziv pregovaračima, sudbina nastavka pregovora bi mogla biti jasnija 17. aprila, za kada je najavljeno da bi visoka predstavnica EU mogla doći u Beograd

  • 4

Vlada Srbije još nije dobila naznaku u kojoj bi formi mogli da budu nastavljeni pregovori o Kosmetu.

Prema saznanjima "Blica", ukoliko narednih dana EU ne uputi poziv pregovaračima, sled događaja mogao bi da bude jasniji 17. aprila, za kada je najavljeno da bi visoka predstavnica EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton mogla doći u Beograd.

- Sve strane u dijalogu, i Brisel i Priština, spremne su da stav Beograda da ne potpiše sporazum ne bude i kraj razgovora. Ipak, nema naznaka šta i kako dalje - dodaje izvor "Blica".

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je juče da je Srbija spremna za nastavak pregovora s Prištinom, ali i dodao da zasad nije bilo kontakata u vezi s tim.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    10. april 2013 | 09:44

    E moze da dodje kod mene na selo Imam praznih soba za izdavanje. Hihi 300 Euro za noc hihi sa Hapy End hehe

  • Svetac

    10. april 2013 | 11:41

    Aj nek dodje malo kod mene i donese neke pare a na pregovore sa tacijem pustite Legiju da mu objasni

  • Miki

    10. april 2013 | 10:09

    Doce u bg i recice najverovatnije da Srbija mora da potpise sporazum koji je doneo brisel i da je to dobro za Srbiju, mir u okruzenju i da od toga najvise zavisi dal ce Srbiji biti dodeljen datum za pocetak integracija u EU.... Njih ne zanima Srbija i njeni gradjani nego Kosovo gde mogu da zarade dobre pare jel tamo je razvijenost infrasttrukture ko u Africi i mogli bi da izgrade koju firmu i dobiju jeftinu radnu snagu, na taj nacin ih zanima i Srbija jel je ovde nizi standard sto znaci da bi oni mogli puno vise da zarade na jeftinoj radnoj snazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA