SNS: DS nikada neće dobiti odgovor da je Kosovo nezavisno

Srpski naprednjaci ističu da, bez obzira na to koliko su se demokrate zalagale i temeljno radile protiv Srbije i interesa srpskog naroda, ono što su oni činili za Kosovo i Metohiju jeste garantovanje institucija Srbima i odbrana Srbije

  • 3

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da nikada neće dobiti odgovor u kome se kaže da je Kosovo i Metohija faktički priznato ili faktički nezavisno, koliko god demokrate to želele i tome se nadale.

- Srpski naprednjaci ističu da, bez obzira na to koliko su se demokrate zalagale i temeljno radile protiv Srbije i interesa srpskog naroda, ono što smo mi činili za Kosovo i Metohiju jeste garantovanje institucija Srbima i odbrana Srbije - piše u saopštenju te stranke.

Naprednjaci su naveli i da "nikoga u Srbiji, a ponajmanje SNS nije briga da li će DS glasati za ili protiv potpisivanja sporazuma".

SNS dodaje da se od DS, pošto je, kako se navodi u saopštenju, uvek radila i glasala protiv Srbije i interesa srpskog naroda, ni ne očekuje da ovaj put uradi drugačije.

- Jednom za svagda, dosta je bilo ucenjivanja DS i njihovog služenja lažima, raspirivanja mržnje prema onima koji rade i za Srbiju u Evropi i za Srbe na Kosovu i Metohiji - poručili su iz SNS.

Iz DS je ranije danas saopšteno da će podržati predlog sporazuma Beograda i Prištine i u parlamentu glasati za taj dokument, pod uslovom da vlast narodu kaže da se time de fakto priznaje nezavisnost Kosova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • стрептомицин

    21. april 2013 | 09:56

    "Демократе" јесу радиле и даље раде против интереса српског народа, али зато сте ви отишли још даље у издаји! И како називате свој рад? Он је у "интересу"?! Срби су стварно много наиван(да не употребим адекватнији израз) народ.

  • Vlade

    21. april 2013 | 08:20

    I ovo mi je smešno još uvek se delimo na izdajnike i patriote.Nisam pristalica nijednih,ali mu je zalosno jedni su poštenjačine,a drugi lopovi i izdajice.Kad se promeni vlast onda kreću afere i aferice.Hapšenja su svi podržali,Vučić je to pametno odradio jer je znao da će ga osuditi za sporazum.

  • Sentinel

    21. april 2013 | 08:31

    Pa zato sto ste g.... I ne smete da kazete istinu vec glumite nekakve teske razgovore i nekakve kao vucici se dero na tacija gluposti tretirate narod kao najgluplje budale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA