LSV osuđuje pretnje Vučiću

Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je policija sigurno u stanju da uđe u trag onima koji prete najvišim državnim zvaničnicima

  • 7

Osuđujući pretnje koje su putem SMS-a dobili premijer Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, LSV je poručio da država mora da pošalje jasnu poruku da se mržnja i teror više neće tolerisati.

- Na čelu te grupe, svakako, treba da budu oni koji su im dali broj ili brojeve telefona i tako ih, svesno ili nesvesno, podstakli da prete - navodi se u saopštenju LSV, u kojem se dodaje da ta stanka već duže vreme upozorava da su pretnje i nasilje u Srbiji prevazišli svaku meru.

U saopštenju se navodi i da policija sigurno u stanju da uđe u trag onima koji prete najvišim državnim zvaničnicima.

Država, kako smatraju u LSV, mora da pošalje jasnu poruku da se mržnja i teror više neće tolerisati, i to svima onima koji su "nezadovoljni nastavkom evropskog puta Srbije i pomisle da prete ili unose nemir i tenzije na ulice".

Premijeru i prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću i Aleksandru Vučiću danas su na mobilne telefone stigle preteće poruke.

Radikali su danas u Beogradu, Novom Sadu i Kosovskoj Mitrovici delili prolaznicima brojeve mobilnih telefona premijera i vicepremijera i pozvali građane da na telefone Dačića i Vučića šalju SMS-ove i na taj način izraze nezadovoljstvo dogovorom o predlogu briselskog sporazuma.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA