Vučić: Sa banditima nema dogovora!

Vučić je novinarima ispred Urgentnog centra, gde je posetio Nenada Mitrovića, člana te stranke, koga su danas u Jabuci kod Pančeva povredili simpatizeri Srpske radikalne stranke, rekao da je napadač uhapšen i da će država znati da reaguje i zaštiti svakog čoveka

  • 19

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da za sve političke odluke treba obezbediti jedinstvo, ali da toga neće biti sa "banditima koji prete, tuku i ubijaju".

Vučić je novinarima ispred Urgentnog centra, gde je posetio Nenada Mitrovića, člana te stranke, koga su danas u Jabuci kod Pančeva povredili simpatizeri Srpske radikalne stranke, rekao je da je napadač uhapšen i da će država znati da reaguje i zaštiti svakog čoveka.

- I ako misle da su mnogo jaki i da se neko uplašio, grdno su se prevarili. Svi koji misle da ubistvima i pretnjama reše nešto i time dovedu Srbiju na pravi put, grdno su se prevarili - rekao je Vučić, i dodao da banditi nikada neće pobediti normalnu i poštenu Srbiju.

Vučić je dodao da Mitrović sutra neće napustiti Urgentni centar i da mu predstoji još pregled skenerom.

Srpska napredna stranka saopštila je ranije danas da su u Jabuci kod Pančeva, gde su aktivisti te stranke prikupljali potpise protiv Predloga deklaracije o Vojvodini, fizički napadnuti predsednik MO SNS Jabuka Žika Mitrović i predsednik omladine Nenad Mitrović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitomir KM

    21. april 2013 | 18:07

    Tako je vucicu, nema pregovora sa banditima, a sa teroristima koji su ubijali nasu decu i vadili organe moze i rukovanje i sporazum. SRAM TE BILO.....

  • Osramoceni

    21. april 2013 | 18:00

    A sa teroristom Tacijem ima?! Covek koji je ubijao Srbe, zlostavljao ih, vadio organe i prodavao, sa njim ima? Gubis kompas razuma.

  • Drug Crni

    21. april 2013 | 18:24

    Pa dokle bre vise. Dok sam u Prizrenu bio u vojsci 90etih cetri VELIKA Srbina su prodala siptarima sve za 4x vece pare nego sto vredi I otisla u Novi Sad, a dva meseca posle toga je krenulo sve u ma*****u pa sam ostao dole vise od pola godine duze. A posle toga su prethodnici Vucica us***i sve sto je moglo da se us**e I prebacili sve karte taciju u ruke. I sad kad je covek poceo da vadi vruc krompir iz vatre I da spasava sta se spasiti moze on je veliki izdajnik. A svi vi koji tu kuckate I busate se da ste VELIKI SRBI videobih vas da to kosovo koje vec odavno nije nase treba da se spaaava puskom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA