Najviši zvaničnici Kosova čestitali pravoslavni Uskrs

Predsednica Atifete Jahjaga je svim građanima Kosova poručila da treba da budu zajedno i da "rade za državu Kosovo, državu ravnopravnih građana u svim oblastima".

  • 9

Najviši kosovski zvaničnici, predsednica Atifete Jahjaga, predsednik Skupštine Jakup Krasnići, premijer Hašim Tači i lideri političkih partija čestitali su pravoslavnim vernicima na Kosovu veliki praznik Uskrs.

- Na Uskrs koji simbolizuje vaskrsnuće Hrista, varskrsnuće ljudske duše i veru u Boga, izražavam vam moje najbolje žele. Želim da svi vi budete srećni zajedno sa vašim porodicama i najdražima - kaže se u čestitki kosovske predsednice.

Jahjaga je svim građanima Kosova poručila da treba da budu zajedno i da "rade za državu Kosovo, državu ravnopravnih građana u svim oblastima".

- Verujući da će u vašim porodicama vladati sreća, dobrobit i mir, još jednom izražavama najiskrenije čestitke povodom Uskrsa - kaže se u čestitki premijera Tačija.

On je poručio da građani Kosova treba da nastave da u miru i toleranciji slave svoje praznike, uvek gledajući ka evropskoj budućnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA