Vučić: Idem na Kosovo makar me gađali paradajzom, jajima i kamenjem!

- Meni je savest potpuno čista. Uradio sam najbolje što sam mogao i borio se za interese svog naroda...i neće me niko uplašiti - kazao je Vučić gostujući na televiziji "Pink"

  • 12

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je u nedelju da će 12. maja posetiti Kosovo i razgovarati sa tamošnjim Srbima o sprovođenju briselskog sporazuma, a pre toga 7. maja biće održan i sastanak u Beogradu.

On je rekao da mu je savest mirna i da se ne plaši suda svog naroda, ma kakve planove imaju za njegov doček na Kosovu, pa makar ga gađali paradajzom, jajima ili kamenjem.

- Meni je savest potpuno čista. Uradio sam najbolje što sam mogao i borio se za interese svog naroda...i neće me niko uplašiti - kazao je Vučić gostujući na televiziji "Pink".

On je rekao da shvata stav kosovskih Srba, ali da "ne razume njihov pokušaj da menjaju političku mapu Srbije i nerazumevanje za najveći deo Srbije, za druge ljude".

Potpredsednik Vlade istakao je da Vlada neće posegnuti za mehanizmima kojima bi bile ukinute institucije Srbije na Kosovu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grace

    5. maj 2013 | 14:27

    Paradajz je skup da bi se njime razbacivali.

  • Vasilije

    5. maj 2013 | 13:35

    Vucicu podnesi ostavku,nemoj da nam kvaris danasnji Vaskrs tvojim praznim pricama,pokazao si ko si i sta si kad si prihvatio taj sramni sporazum iz Brisela.Nisi ove price pricao pred proslogodisnje Djurdjevdanske parlamentarne izbore.

  • Neverovatno

    5. maj 2013 | 18:55

    Hocete li vise javno objaviti taj sporazum da znamo o cemu se radi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA