Šešelj: Uništiti stranku otpadnika Nikolića

SRS želi da se Srbija integriše sa Rusijom, a ne s Evropskom unijom, poručio iz Haga lider radikala

  • 1

Srpska radikalna stranka na predstojećim izborima želi da obori aktuelnu vlast i politički uništi "stranku radikalskih otpadnika Tomislava Nikolića", poručio je iz Haga lider SRS Vojislav Šešelj.

- Pred nama su vrlo važni parlamentarni i lokalni izbori, a imamo dva cilja, da se definitvno obori dosmanlijska vlast i da se politički uništi stranka radikalskih optadnika Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića - rekao je Šešelj u telefonskom obraćanju članovima i pristalicama partije na obeležavanju stranačke slave.

Šešelj je istakao da SRS želi da se Srbija integriše sa Rusijom, a ne s Evropskom unijom.

- Cilj nam je da osvojimo 126 mandata i sami formiramo Vladu - rekao je Šešelj, koji se izvinio zbog toga što je prekinuo liturgiju, jer, kako je naveo, u Tribunalu nema mnogo vremena za telefoniranje.

Na obeležavanju stranačke slave Tri jerarha bili su svi funkcioneri SRS, pojedini članovi Šešeljeve porodice, pristalice i simpatizeri stranke, ali i ambasador Rusije Aleksandar Konuzin.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    12. februar 2012 | 14:03

    Šešelj: Uništiti stranku otpadnika Nikolića! http://t.co/zEgtvvov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA