DS: Nikolić nekompetentan za mesto premijera

Ne postoji nikakva mogućnost postizborne koalicije sa Srpskom naprednom strankom, poručila Jelena Trivan

  • 0

Potpredsenica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je da ne postoji nikakva mogućnost postizborne koalicije sa Srpskom naprednom strankom.

Ona je navela da su sve insinuacije te vrste, poput one koju je izneo lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić, neoriginalan pokušaj da se privuku birači.

Trivanova je izjavila da svi građani Srbije dobro znaju da Demokratska stranka ne spada u stranke koje bi sa svakim bile u Vladi, već da ima jasne vrednosne principe na kojima traje već 22 godine.

- Mlađanu Dinkiću je svakako jasno da će DS kandidovati svoje najsposobnije ljude za sva mesta, pa i za premijersko, a za razliku od njega, mi smo se jasno izjasnili o tome kakva bi katastrofa za Srbiju bio izbor nekog tako nekompetentnog na mesto premijera kakav je Tomislav Nikolić - rekla je ona.

Ona dodaje da DS ne gleda na izbore kao na "borbu za premijerske ambicije predsednika stranaka, nego za boljitak građana".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA