Dinkić: "Branko, zašto pare samo Partizanu?" Radujko: "Mlađo, plati račun za telefon, pa prigovaraj!"

Lider URS i prvi čovek "Telekoma" pokačili se na Tviteru oko sponzorstva vrhunskim klubovima i neplaćenih računa

  • 1

Mlađan Dinkić, lider URS-a i Branko Radujko, prvi čovek "Telekoma" zaratili su na Tviteru, i to u vezi sa neplaćenim stranačkim računima za telefon i sponzorisanjem vrhunskih klubova!

Sve je počelo Dinkićevom "prozivkom" u vezi sa sponzorisanjem KK "Partizan", pa je pitao Radujka koliko novca je dato tom, a koliko svim drugim klubovima u unutrašnjosti, na šta je dobio odgovor da "G17 konačno plati račune za telefon", pa neka onda predlaže koncept marketinga.

- Je l` samo G17 duguje? Kaži mi koliko, jer ja zaista ne znam. Druge stranke su uredne ili duguju više – upitao je Dinkić Radujka i pozvao ga da objavi spisak svih dužnika. Takođe je pitao "ko tačno" ne plaća račune i zašto se ne isključe dužnici "bez izuzetka".

Generalni direktor "Telekoma"  je odgovorio da "G17 duguje mnogo", a da ako ne prihvate reprogram - slede isključenja.

- Ako se odbije isključićemo fiksnu, s mobilne ste zbrisali – odgovorio je Radujko i precizirao "ko tačno duguje" - Zna direktor tvoje stranke, pitaj ga... - piše Press.

On je poručio Dinkiću da mu je "profi" odgovorio, da će prema svim dužnicim isto postupati i da ne bi "više na tu temu", naročito putem Tvitera.

- Nije bilo profi ako imaš više dužnika, a prozvao si samo jednog. Samo zato što ti se nije dopala teza o centralizmu u sponzorstvu – opomenuo ga je Dinkić.

(A. P. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vreme

    13. februar 2012 | 18:12

    Meni je ovaj Radujko u najmanju ruku smešan za tako velikog direktora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA