URS: Marketinška priča i alibi za nerad DS!

- Niko nije kriv ljudima iz DS-a što su želeli i što i dalje žele da Srbiju vode iz jednog centra, a panika u njihovim redovima dostiže vrhunac - kažu Ujedinjeni regioni Srbije

  • 0

Ujedinjeni regioni Srbije odbacili su danas kritike Demokratske stranke na set poreskih zakona koje je usvojila Vlada Srbije ocenivši da se tu radi o "marketinškoj priči DS-a - koja predstavlja alibi za njihov nerad".

URS navodi da "panika u redovima DS dostiže vrhunac" i da "DS koja je Vladi ostavila državu pred bankrotom, nekoliko opustošenih banaka, ogroman javni dug i haotično stanje u skoro svim sferama društva, sada pokušava da drži lekcije kako se vode javne finansije".

"Marketinška priča DS-a nije ništa drugo do alibi za nerad - niko nije kriv ljudima iz DS-a što su izgubili izbore", navodi se u saopštenju.

URS smatra i da "niko nije kriv ljudima iz DS-a što su želeli i što i dalje žele da Srbiju vode iz jednog centra" kao i da "niko nije kriv ljudima iz DS-a što im je marketing važniji od stvarnog života ljudi".

Ta stranka, u saopštenju optuživši DS da se služi demagogijom i populizmom, navodi da "zahvaljujući zakonima koje je predložio URS, zajedno sa preko pola miliona građana koji su potpisali peticiju, gradovima i opštinama ostaje 80 odsto poreza na plate".

"Da se DS pitao, njima bi pripadalo duplo manje novca od poreza", navodi URS istakavši da, "zahvaljujući radu i energiji Mlađana Dinkića, i izmenama ovih poreskih zakona koje je Vlada usvojila, imamo stabilne plate i penzije".

URS navodi i da, "pored toga, vraćamo dugove koje su drugi napravili i dovodimo investitore", kao i da "stvaramo štedljivu i efikasnu državu".

Ta stranka ističe i da "nikada, dok Dinkić upravlja finansijama, Srbija neće biti na ivici bankrota, gde ju je za šest godina rasipništva dovela DS", navodeći da se "centralizam i marketing ne mogu sakriti iza lažne borbe za gradove i opštine".

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA