Srećković: Četiri poslanika ucenjuju državu

Isključeni potpredsednik SPO smatra da ta stranka mora što pre da se vrati svom izvornom programu i da sa pokretom "Preokret" nema nikakvih sličnosti

  • 0

Isključeni potpredsednik Srpskog pokreta obnove Srđan Srećković izjavio je da je neprihvatnjivo da četiri poslanika SPO-a ucenjuju celu državu.

On je ocenio da ta stranka na predstojećim izborima treba da bude u okviru izborne liste na kojoj je učestvovala na prethodnim.

- Ta četiri poslanika su od trenutka kada su ukinute blanko ostavke donela odluku da izađu iz vladajuće koalicije. Oni politikom ucena i kritika državne politike pokušavaju da ostvare svoje interese, rekao je Srećković.

Govoreći o frakciji koju su formirali on i isključena potpredsednica SPO-a Sanja Čeković, Srećković je naveo da je reč o inicijativi da se ta stranka vrati svom izvornom programu i istupi iz "Preokreta".

- Neophodno je da se SPO u najkraćem mogućem roku vrati svom programu i istupi iz ''Preokreta'' sa kojim nema nikakve ideološke sličnosti, poručio je Srećković. On je dodao da je podrška politici "Preokreta" zaokret koji ne mogu da prate ni članovi stranke, a ne birači i simpatizeri.

On je dodao da unutar SPO-a postoji "sukob između ljudi koji su uzurpirali njenu politiku i program koji postoji 20 godina". Srećković je naglasio da je reč o unutarstranačkim pitanjima, koja nemaju nikakve veze sa drugim strankama vladajuće koalicije.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA