Poslanici Skupštine Srbije idu na Kosovo

Posetu poslanika, koji će na Kosovu boraviti u četvrtak i petak, 23. i 24. maja, organizuje Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju

  • 3

Poslanici Skupštine Srbije boraviće u četvrtak 23. i petak 24. maja na Kosovu i Metohiji.

Prvog dana posete poslanici će u Kosovskoj Mitrovici održati sastanke sa rektorom i dekanima Univerziteta u Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, kao i sastanak sa zamenikom direktora Kancelarije za KiM Malinkom Mitrović, predstavnicima opština sa severa Kosova i načelnikom Kosovskomitrovičkog okruga. Istog dana planirano je da poslanici obiđu RMHK "Trepča" u Zvečanu i manastire Sokolicu i Banjsku.

Drugog dana posete članovi Narodnog parlamenta Republike Srbije obići će manastire Pećku patrijaršiju, Visoke Dečane i Gračanicu. U Gračanici je predviđen sastanak sa načelnicima okruga i predstavnicima lokalnih samouprava južno od Ibra, kao i obilazak KBC "Priština" u Gračanici.

Posetu organizuje Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

(S. S.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • сердар јоле

    22. maj 2013 | 23:54

    Једног дана кад се сложимо, једног дана.. сви ћемо на Космет поћ!

  • стрептомицин

    23. maj 2013 | 00:16

    Јел' то иду да шиптарима честитају независност? Или их шиптари позвали да им се захвале што су им признали државу? Одсуство реакција шиптарских терориста говори да од "посете" ових Срби ће имати само штете.

  • aniya 888kkk

    30. jun 2013 | 23:47

    idite dole branite Kosovo, ovde i onako nema vajde od vas :-P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA