ZALJUBLJENI POLITIČARI: Palma poklanja parfem, Šutanovac peva Džordž Majkla

I pored obaveza u predizbornoj kampanji, političari u Srbiji na Dan Zaljubljenih naći će vremena da pokažu i svoju romantičnu stranu

  • 0

Na ljubav i romantiku nisu imuni srpski političari, pa će se danas mnogi isprsiti za romantičnu večeru i poklone, bez obzira na to da li slave Svetog Trifuna ili Svetog Valentina - Dan zaljubljenih.

Dragan Marković Palma, lider JS-a, kaže za Telegraf.rs da će svoju lepšu polovinu iznenaditi parfemom.

- Imam dva unuka i tri unuke i u njih sam potpuno zaljubljen. Supruga i ja se gotovo 33 godine volimo i jako lepo slažemo, a recept za one koji su na početku ljubavi je da shvate da su brak i porodica svetinja – poručuje Palma.

Da je stara škola džentlmena najdarežljivija potvrđuje poslanik PUPS-a Momo Čolaković, koji je pripremio poklone ne samo za suprugu, već i za ćerku i priju.

- U braku sam već 45 godina i nemam nameru da menjam. Praksa mi je, otkako sam se oženio, da na današnji dan uvek spremim neki poklon, pa makar to bio i cvet. Danas ćemo imati nešto svečaniji ručak, a poklone za dame iz moje porodice sam već pripremio - referiše Čolaković.

Foto: Kurir info

Najsvežiji mladoženja iz redova radikala Nemanja Šarović svojoj supruzi Aleksandri, poslanici Nove Srbije, svaki dan pokazuje da je zaljubljen, pa mu današnji dan nije nikakav izuzetak.

-  Naravno da Aleksandru iznenadim poklonima bez ikakvog povoda. Ostalim parovima poručujem da se okrenu pravoslavlju i slave ljubav stalno, a ne samo danima koji su smišljeni da bi se obrtale pare – kaže Šarović.

Njegova stranačka koleginica Lidija Vukićević proslavu dana zaljubljenih ostaviće za kasnije sate, jer "dame imaju pravo da se makar danas naspavaju".

- Svaki dan mi je lep i pun ljubavi, a danas je to samo pojačano. Zaljubljenost ću proslaviti odlaskom na romantičnu večeru – kaže popularna glumica.

Foto: Svet

Poseban razlog za slavlje, pored Dana zaljubljenih, ima i šef poslaničke grupe manjina Balint Pastor.

- Mađari imaju kategoriju imendana, a 14.februar je dan Svetog Balinta – otkriva Pastor. Kako kaže, romantičnu večeru sa suprugom će zbog obaveza odložiti za neki drugi dan.

S druge strane, poslanica NS-a Aleksandra Janković smatra da bi trebalo uspostaviti "Dan života" pre nego zaljubljenih.

- Ne očekujem poklone jer se danas ljudi bore da prežive, jedva sastavljaju kraj s krajem. Kao pravoslavna hrišćanka volela bih da je svaki dan okrenut ljubavi i poštovanju, a ne marketinškom promovisanju praznika potrošačkog društva – smatra Jankovićeva.

Konačno, potpredsednik DS-a i ministar odbrane Dragan Šutanovac preko svog Fejsbuk naloga svima je čestitao Dan zaljubljenih pesmom Džordža Majkla.

- Danas neko slavi Trifuna, neko Valentina, a svi u stvari samo slavimo ljubav - napisao je Šutanovac i okačio ovaj klip:

(A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA