ŠUTANOVAC: Kandidujem se da pomognem rukovodstvu DS-a

Na pitanje da li je tačno da je njegova kandidatura "pokušaj vraćanja u igru stare struje DS-a bliske Tadiću", Šutanovac je odgovorio "panta rei, nema povratka na staro"

  • 6

Republički poslanik i kandidat za predsednika Gradskog odbora DS u Beogradu Dragan Šutanovac izjavio je da se kandidovao, jer zna da može da pomogne rukovodstvu stranke, a da DS u drugoj polovini godine može da se suoči s još većom krizom, zbog čega će joj biti "potrebni ljudi s iskustvom i znanjem vođenja najveće opozicione stranke".

- Sada se vraćam stranci u punom kapacitetu, kako bih dao doprinos povratku na stare staze uspeha. Dovoljno smo dugo sa strane posmatrali harangu protiv naših članova, popuštajući pred onima koji bi da unište DS. To mi je bio i jedan od glavnih motiva da se aktivnije angažujem - rekao je Šutanovac.

On je rekao da nudi novu organizaciju Gradskog odbora koja podrazumeva "vraćanje politike u GO".

- DS mora da izađe s novom politikom, za novo vreme, sa novim ljudima koji su se dokazali i koji imaju iskustvo i znanje - kazao je on, ocenivši da se DS "očigledno nije privikla na opozicioni rad".

Šutanovac je rekao da ni od počasnog predsednika stranke Borisa Tadića, niti od njenog lidera Dragana Ðilasa s kojim je, kako kaže, u dobrim odnosima, nije tražio podršku za kandidaturu za šefa Gradskog odbora.

Na pitanje da li je tačno da je njegova kandidatura "pokušaj vraćanja u igru stare struje DS-a bliske Tadiću", Šutanovac je odgovorio "panta rei, nema povratka na staro".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    25. maj 2013 | 08:42

    SUTANOVAC17+ i ostali.... Nećete vi nikad na vlast siti smo!

  • SRBA

    25. maj 2013 | 08:07

    JADNA ZEMLJA AKO SE VI VRATITE OPET.

  • MilanCh

    25. maj 2013 | 10:41

    Bas si pino pomogo do sada, nema potrebe da se dalje zrtvujes. Hvala puno, ovo do sada je bilo bas vidljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA