Varikio: Srbija zaslužila datum

Varikio, koji završava svoj mandat u Srbiji, istakao je da je za vreme njegovog mandata Srbija napravila znatan pomak u ispunjavanju uslova za članstvo u EU

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić zahvalio se danas ambasadoru Italije Armandu Varikiju na podršci koju je pružao Srbiji na putu EU integracija, a Varikio je naglasio da je Srbija deo evropske porodice i da je zaslužila da dobije datum za otpočinjanje pregovora o članstvu u EU.

Varikio, koji završava svoj mandat u Srbiji, istakao je da je za vreme njegovog mandata Srbija napravila znatan pomak u ispunjavanju uslova za članstvo u EU.

Posebno je pohvalio rad nove Vlade Srbije, čiji su rezultati prevazišli sva očekivanja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vučić se zahvalio ambasadoru Varikiju na njegovom doprinosu unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja, podršci koju je pružao Srbiji na putu EU integracija, kao i na investicijama italijanskih kompanija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    27. maj 2013 | 22:40

    J..o vas datum vise,muka mi je vise od tog datuma aman bre ljudi platu nisam primio dva meseca,zanima me samo kog cu datuma da primim tu crkavicu da mi deca vise ne spavaju gladna.

  • Seksoman

    27. maj 2013 | 18:11

    :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA