PALMA: Vanredni izbori su nepotrebni i skupi

- To su ogromne pare koje ne idu u džep građanima već u plakate, propagandni materijal, tribine, sve što se zove izborna kampanja, a gradjani Srbije od nje nemaju koristi, osim što će čuti obećanja - kazao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

  • 3

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da ne vidi razloge za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i ocenio da su ti izbori Srbiji nepotrebni i skupi.

- O mogućnosti vanrednih parlamentarnih izbora u vladajućoj koaliciji nije bilo razgovora - rekao je on novosadskom "Dnevniku" komentarišući spekulacije i najave pojedinih medija i političara da bi u toku ove godine gradjani ponovo mogli da izadju na birališta.

Napominjući da je siguran u to da bi iste partije koje su sad na vlasti vladale i posle tih izbora, samo što bi možda neka otpala, lider JS je istakao da izbori koštaju 30 miliona evra.

- To su ogromne pare koje ne idu u džep građanima već u plakate, propagandni materijal, tribine, sve što se zove izborna kampanja, a gradjani Srbije od nje nemaju koristi, osim što će čuti obećanja - kazao je Marković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA