DSS: Pečat republike Kosovo postoji! (FOTO)

Borko Stefanović: Taj pečat je mogao da bude utisnut samo na pasošu nekoga iz zemlje koja je priznala nezavisnost Kosova

  • 1

Demokratska stranka Srbije objavila je na svom Tviter nalogu sliku "neutralnog pečata Borka Stefanovića", na kojoj se jasno vidi pečat  Republike Kosovo na pasošu koji je čekiran na prelazu Merdare s jučerašnjim datumom - 14. februar.

Šef pregovaračkog tima Vlade u pregovorima s Prištinom Borko Stefanović kaže za Telegraf.rs da je taj pečat mogao da bude utisnut samo na pasošu nekoga iz zemlje koja je priznala nezavisnost Kosova, i ni u kom drugom slučaju.

- To je pravo Kosova da njima overe pasoše tim pečatom. Ulazak Srba na Kosovo je regulisan sistemom ličnih karata, pasoši nisu potrebni za ulaz Srba na Kosovo, jer to bi automatski značilo da kada bi utisnuli taj pečat na naše pasoše, da smo im priznali nezavisnost. Problema nema, taj pečat nije sporan - tvrdi Stefanović i dodaje da je DSS mogao tu fotografiju da objavi i 2004. godine kada su bili na vlasti.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag Azdejković

    15. februar 2012 | 17:57

    Ovo je ruski pasoš, a Rusija nije priznala Kosovo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA