Vidovdanski sabor u Beogradu?

Predsednik Opštine Zubin Potok Slaviša Ristić očekuje da "patriotske stranke i udruženja u Srbiji preuzmu organizaciju ovog skupa"

  • 2

Srbi sa Kosova i Metohije i njihovi politički predstavnici očekuju da političke partije, narodni pokreti i udruženja koja se protive Briselskom sporazumu, preuzmu odgovornost i pozovu narod na organizovani protest na Vidovdan u Beogradu.

Predsednik Opštine Zubin Potok Slaviša Ristić rekao je za Telegraf da očekuje da "patriotske stranke i udruženja u Srbiji preuzmu organizaciju ovog skupa".

- Pogrešno je tumačenje da će Srbi sa Kosova i Metohije organizovati miting, mi smo pozvali patriotski blok da organizuju miting kome bi se mi priključili, jer nismo ugroženi samo mi Srbi sa KiM, već država Srbija i njen ustavni poredak – rekao je Ristić.

Ristić deli zabrinutost Srba i njihovih političkih predstavnika jer je do Vidovdana ostalo desetak dana, a niko se ne oglašava.

- Očekujemo da će DSS da povuče prvi potez, kao stranka koja je ustavobranitelj – zaključio je Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • рз

    9. jun 2013 | 16:21

    Нешта се мора предузети, иако је народ смућен, тешко долази до истине али и када дође тешко је прихвата. 100х поновљена лаж је питкија.

  • Aleksandar KM

    9. jun 2013 | 20:17

    A gde li su nam bajkeri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA