Frakcija: U SPO vlada jednoumlje

Srđan Srećković i Sanja Čeković ponovo optužili Vuka Draškovića da se bezobzirno obračunava sa svima koji drugačije misle

  • 0

Srđan Srećković i Sanja Čeković, koji su formirali frakciju "Izvorni SPO", izjavili su da su tu stranku "Vuk Drašković i grupa ljudi okupljena oko njega pretvorili u mesto gde vlada jednoumlje, brutalno i bezobzirno se obračunavajući sa svima koji se usude da drugačije misle".

"Fiktivne sednice stranačkih organa, nelegalne po Statutu, telefonske sednice Predsedništva, i najprizemnije uvrede i pretnje su način kako se danas rukovodi strankom. Za sve one koji neće, ne mogu i ne žele da isključivo klimaju glavom, u SPO-u više nema mesta", navedeno je u saopštenju Srećkovića i Čekovićeve.

Kako je navedeno, "dramatični i česti preokreti u stranačkoj politici, lutanje od krajnje desnice do ulaska na prevaru u pokret 'Preokret', sa kojim SPO nema nikakve ideološke sličnosti, potpuno su uništili politički identitet stranke".

Frakcija "Izvorni SPO" ocenila je da je "navodno odlučno zalaganje za ulazak Srbije u Evropsku uniju samo paravan za sitne političke interese".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA