Đilas: Zadržavanje Jelene Trivan u DS bila je greška!

"Lično snosim odgovornost za greške koje sam načinio otkako sam preuzeo rukovođenje strankom, a jedna od njih je bila zadržavanje Jelene Trivan među funkcionerima DS-a", kaže lider demokrata

  • 9

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je danas da snosi odgovornost za greške koje je načinio otkako je preuzeo rukovođenje strankom, a da je jedna od njih bila zadržavanje Jelene Trivan među funkcionerima DS, "bez obzira na to koliko je u prethodnom periodu svojim ponašanjem doprinela otuđenju tradicionalnih birača DS".

- Kolika god da je ta greška bila, a nije mala, manja je od toga koliko bih pogrešio da sam podržao njenu želju da postane predsednica Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije - rekao je Đilas u pisanoj izjavi.

On je zahvalio Trivanovoj na svemu što je učinila za stranku, ali i naveo da smatra da će mesto koje je tražila, iako tvrdi da joj funkcije nisu bitne, mnogo stručnije i na način koji će bolje odražavati vrednosti DS, obavljati poslanica te stranke Nataša Vučkovć.

Đilas je dodao da će upravo Vučkovićeva biti njegov predlog za predsednicu Odbora za evropske integracije.

Trivan je Đilasu zamerila zbog načina na koji je reagovao na taj njen lični čin i ocenila da je njegova reakcija još jedna potvrda da on ne razume stvarnost i da se tabloidnim kvalifikacijama obračunava sa kolegama koji žele dobro stranci.

Trivan je podnela ostavku na funkcije u DS zbog neslaganja sa politikom sadašnjeg rukovodstva, koja za rezultat, kako je upozorila, ima propadanje stranke.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    26. jun 2013 | 21:32

    Nikad mi nije bila simpatična, prepotentna je i iritira načinom na koji govori, kao da su svi oko nje niža bića.

  • Valjevski Don

    26. jun 2013 | 21:30

    Bogami, daleko ti lepa kuća... Ne znam nijednog kome si bila bar simpatična. Dobro, mužu...:)

  • uros

    26. jun 2013 | 20:03

    Pali me ova Jelena ruzna sli ta ga voli, ja bih je primio i dao joj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA