Stefanović doktorirao na Megatrendu, mentor Mića Jovanović!

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik SNS-a stekao zvanje doktora ekonomskih nauka na Megatrend univerzitetu, a njegov mentor bio je rektor univerziteta Mića Jovanović

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović danas je stekao zvanje doktora ekonomskih nauka na Megatrend univerzitetu.

Stefanović, magistar ekonomskih nauka, branio je doktorsku disertaciju na temu "Nova uloga strategijskog menadžmenta u upravljanju lokalnom samoupravom (primer grada Beograda)", saopštio je Megatrend univerzitet.

Njemu je mentor na doktorskim studijama bio rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović.

Nakon iznete odbrane, Komisija u čijem sastavu su bili Jovanović, Sung Džo Park, profesor Slobodnog univerziteta Berlin, Žan Žak Šanaron, direktor istraživanja u Francuskom nacionalnom centru za naučna istraživanja, Mijat Damjanović, profesor Fakulteta za državnu upravu i administraciju i Snežana Đorđević, profesorka Fakulteta političkih nauka, jednoglasno je donela odluku da je kandidat uspešno odbranio doktorsku disertaciju i stekao zvanje doktora ekonomskih nauka, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ator

    27. jun 2013 | 17:28

    I ja idem sutra da doktoriram na gigatredndu.da odbranim doktorat"uticaj tvrdo kuvanih jaja na donosenje odluka u mojoj mesnoj zajednici.drzi te mi palceve.bice gusto.ipak je to prestizni univerziter.napomena:ja sam budjetski.na budjetu mesne zajednice.

  • Borko

    27. jun 2013 | 16:54

    Fantasticno!Megatrend,nije mala stvar.

  • Lud Zbujen

    27. jun 2013 | 17:37

    Stamota i bruka treba sve privatne gluposti ukinuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA