PRVA POSETA: Tomislav Nikolić u Zagrebu! (FOTO)

Ovo je prva Nikolićeva poseta Hrvatskoj otkad je izabran za predsednika Srbije

  • 5

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je u nedelju popodne u Zagreb, gde predvodi srpsku državnu delegaciju na centralnoj proslavi ulaska Hrvatske u EU.

Nikolić će se pre učešća na svečanostima sastati s predstavnicima Srba u Hrvatskoj - zastupnicima u Hrvatskom saboru i čelnim ljudima srpskih institucija i organizacija, kao i sa predsednikom Češke Milošem Zemanom.

U ponedeljak ujutro, on će zajedno sa čelnicima ostalih zemalja regiona prisustvovati radnom doručku kod predsednika Hrvatske Ive Josipovića.

Ovo je prva Nikolićeva poseta Hrvatskoj otkad je izabran za predsednika Srbije.

U Hrvatsku od petka stižu brojni strani državnici iz zemalja članica EU i zemalja regiona kojih se na proslavi na zagrebačkom Trgu bana Jelačića očekuje oko 120, zajedno s brojnim domaćim političarima i ličnostima iz javnog života.

Celu manifestaciju, od puteva prolaska delegacija do Jelačićevog Trga i Gornjeg grada obezbeđuje oko 1.000 policajaca iz zagrebačke i drugih policijskih uprava.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvat

    30. jun 2013 | 17:30

    Vojvoda Toma stigao u NDH.a...Dobro nam dosao.....Boze dragi cudnog li srpskog naroda....zamislite cetnicki vojvoda vrsi smotru hrvatske ustaske garde !?!?!?

  • Cu

    30. jun 2013 | 22:28

    Ma kakav crni Vojvoda,sve se zaboravilo sto se do prosle godine pricalo.Tomo,narod kaze:Vo se drzi za rogove a covek za rec!

  • abc

    30. jun 2013 | 20:46

    toma bi sad da je Tadic na njegovom mestu vristao kako je sramota to sto je Tadic otisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA