Susret Hodžaja i Mrkića u Zagrebu! (FOTO)

Mrkić je to potvrdio novinarima ranije tokom dana, rekavši da ne treba davati preveliki politički značaj pojavnim stvarima, dok se Hodžaj tim povodom večeras oglasio na društvenim mrežama

  • 2

Šefovi srpske i kosovske diplomatije Ivan Mrkić i Enver Hodžaj susreli su se danas na marginama hrvatske proslave ulaska u EU, tokom svečanog ručka.

Mrkić je to potvrdio novinarima ranije tokom dana, rekavši da ne treba davati preveliki politički značaj pojavnim stvarima, dok se Hodžaj tim povodom večeras oglasio na društvenim mrežama.

- Porazgovarali smo i mislim da takvim pojavnim oblicima ne treba davati preveliku političku težinu, već da se koncentrišemo na ono što se zove slavlje i na činjenicu da je Hrvatska ušla u Evropsku uniju - rekao je Mrkić.

Hodžaj je na Fejsbuku i Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi kako razgovara sa Mrkićem.

 

- Razgovarajući sa ministrom spoljnih poslova Srbije, Mrkićem, složili smo se da je normalizacija odnosa od krucijalnog značaja za dve države i evropsku budućnost - napisao je ispod slike Hodžaj.

Hodžaj je objavio i sliku na kojoj su pored njih dvojice vicekancelarka i ministarka spoljnih poslova Hrvatske Vesna Pusić, kao i ministri spoljnih poslova Crne Gore, BiH i Makedonije Igor Lukšić, Zlatko Lagumdžija i Nikola Popovski.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • faco

    1. jul 2013 | 00:56

    svaka cast kad cemo da mi slavimo ulazak u EU to ste trebali ranije pre 13 god nikad nije kasno

  • Legionar

    1. jul 2013 | 11:27

    Jeftin trik,Hodzaj se poneo vrlo glupo,ovako samo dokazuje da je kosovska nezavisnost u corsokaku i da sve zavisi od prestonice u Beogradu.Ko ovo ne razume treba da prestane da cita vesti na par dana i shvatice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA