SNS: Smene ministara SPS i URS ili izbori!

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je nezadovoljan što, sa manjom podrškom građana, socijalisti imaju mesto premijera, dok URS kontroliše sve finansije i privredu u zemlji

  • 5

Srpska napredna stranka usloviće koalicione partnere - Socijalističku partiju Srbije i Ujedinjene regione Srbije, da prilikom rekonstrukcije Vlade promene bar po jednog ministra ili će se u suprotnom ići na vanredne izbore, nakon kojih bi naprednjaci formirali vlast sa samo jednim manjim partnerom, piše "Danas".

Razlog tome je, kako navodi list, što lider naprednjaka i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nije zadovoljan činjenicom što SPS sa, u ovom trenutku, tri puta manjom podrškom građana ima mesto premijera, kao ni time što URS sa rejtingom nižim od pet odsto kontroliše sve finansije i privredu u zemlji.

Vučić je u utorak najavio da će rekonstrukcija Vlade Srbije biti završena do 27. jula i istakao da će promene biti "obimne, temeljne i sveobuhvatne“ što se tiče kadrova iz redova naprednjaka, a da će "takvu vrstu odgovornosti zahtevati i od koalicionih partnera".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. jul 2013 | 10:45

    Aco i direktorat civilnog vszduhoplovstva republike srbije pa posle bivsih bandita mi mislili dosao pravi naprednjak nesto ce da uradi kako treba a ono ispade nije pravi naprednjak nego polovnjak nista nije uradjeno kako treba napravljen samo jos veci belaj cela rekonstrukcija direktorata.

  • Vlada

    4. jul 2013 | 09:14

    Pod hitno u nisu smeniti Baneta Jovanovica. Tog coveka u zatvor dozivotno

  • Cu

    4. jul 2013 | 16:44

    Pa idi Vucko na izbore kad si tolki strucnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA